Thursday, 19 June 2014

GFF E-Days

بسم الله‎
 السلام عليكم

Assalamualaikum wahai pembaca ..

Da dekat sebulan lebih gff jadi tunangan orang, baru la nie dok updates entry. But never mind la kan dan tak salah pun janji berupdates blog nie. Biasala, busy dengan kerja dan juga bisness cookies. Alhamdulillah rezeki. :) 
Okayh back to the normal. dalam tujuh orang, sahabat kami  Gadis Cotton (GC) Asnor maisara telah pun memecah rekod. Tak ku sangka, sara orang pertama menjadi tunangan orang. Terkejut pun ada. Tapi kalau da nama nya jodoh, tak kan nak tolak kan ? ya idok ? Masa memula dapat news tu mmg happy sangat sangat. Excited tu jgn cakap la kan. Seronok bila dengar sahabat baik bakal jadi tunangan orang. Yela, masa belajar dulu ada la juga cter pasal kawen, sape yg tunang dulu la, kawen dulu la. At last, semua soalan itu da pun terjawab :) Ape pun, weolls tak sabar nak tunggu wedding kamo sara. more excited dan dan more over, mungkin :D 
Semoga cinta korang hingga ke jannah, Amin..

cookies from me w/ hasniey to - gff

Asnor Maisara - Tunangan Orang :)








 " Ya Allah, Jika DIA jodohku, Biarkanlah DIA disisiku. Jika bukan, Terimalah DIA disisiMu.. "







|| Read , Like , C0mment .. :) ||

0 g.A.d.I.sC0tt0nLaLaLa: