Friday, 20 July 2012

# Senior SEM6

بسم الله‎
 السلام عليكم

Salam, hey dude. mood tuk Update sgt la rajen sbb utamaNya, nanad sekarang berada di Pj, so.. line Unifi nie sgt laju dan membuatkan nadd nk update ckit pasal Sem6. (: Actly, entry kli nie bkn nk bebel ke apew kew?  Juz nk intro ckit jew yg nadd sekarang nie da jadi SENIOR taw. wahh! xoxo Excited beb! Almaklumla, after dis, Kami (GadisCotton dan Senior batch Jan 2010) bakal tamat sessi P&P. So, time tuk fikir pasal next life. means, after grade, opkosla kn kene pk pasal Work@Kerja dan Klau ada rezeki, continue belaja selagi yg mampu. InsyaAllah. (: Then, before kami student Dip6A nie tamat Belaja. perkara yg WAJIB bg geng GC ialah.. Begamabr. like u olls also rited. Gambar tu lah yg akan dijadikan kenangan bersama mereka jika kita Rindu kan nya. kan? kew salah apa nadd cakap ini :P kali nie, Kami Sekelas berpakat reramai tuk snap pic Class. almaklumla, last sem, so xsalah kowt klau nk bergambar kan. Semalam, kami semua bukan maen lagi bergaya macam nk ke Dinner da. mlm sblum kejadian, kami serumah bukan maen huru-hara lagi, pk kn nk pakai apa tuk b'gmbar. haha. sgt Kelakar taw! siap sme Almari la di godeknya. lastly, jumpa jugak bajunya. ^^ Okayh! too muchh bebel kan ? so, jom tgk PIC kami nie.. (:

1st Days .. (:

Gadis Cotton aways .. ^^

Student Diploma in Programming 
DIP6A

Senior yg semakin hari semaken GEBU. ^_^

WE are .. (:

Senior but like JUNIOR lol -,-

Done! tunggu next entry will be Update as usual okayh ! (: Thanks again reading my belog. Muchhx Lufve guys.. ^_^. 

No comments: