Monday, 24 August 2015

P.I.C.N.I.C

بسم الله‎
 السلام عليكم
Hai hai ! *lelambai tangan *
Last minit plan biasanya akan menjadi. Yes! mmg menjadi dari plan berbulan bulan tp lastly senyap seribu bahasa. Hahah Macam Picnic dua minggu lepas. Si eppa ajk hang out sesama. Katanya lama tak ketemu dan ada sad story nak share dengan kami. Naseb weekend sabtu semua free. Cuma cikmie takdapat join ats sebab kerja. Aku lepas pukul 1pm free. Sebelum plan ber Picnic,macam macam plan A, B C semua ada. Sorang ajk g mall jln jln lepak then tgk movie. Sorang ajk lpk kdai mkan sampai kemalam. Dan aku tetbe terpikir picnic di taman sambil berphotoshoot. Photoshoot kau! itu main point aku sebenarnya. Bergambar itu wajib bila berjumpa mereka. Tp minggu tu, minggu hujan. So, nak xnak kena ada dua plan. Plan A berpicnic dan berambar serta bergosip. Plan B ke Mall tengok wayang bersama. So plan is deal. Senang deal dgn mereka nie tak banyak masalah! Sabtu is the day! Cuaca seperti mendung kelabu. Sampai di Lake Garden, KL. cari parking dan tmpt. Pada masa yg sama, kami semua was was dgn awan yg kejap mendung , kejap cerah. Alhamdulillah, Allah permudahkan urusan kami. :) Cuaca yg baik. Settel gosip, bergambar. Kekemas apa yg ptt , lima minit lps kemas, ujan membasahi lake garden. Kmudian ke pyrmid, cadangnya nak berbowling tp ada tournament apa ntah. Cancel! lepak Cafe Jiran, Pjcc dengan fareel. si fareel yg bam bam dan mengada. Dia da kenal orang! huh.


Okay! Ummi nanad miss you Muhammad Fareel Aldrick. 
 Xoxo, Bye!

No comments: