Tuesday, 10 September 2013

# ThrowBack KONVO-2013

بسم الله‎
 السلام عليكم
Alhamdulillah. Maseh diberi kesempatan untuk terus hidup. :) Lama sungguh xUpdates entry dekat blog nie. Rindu nak menaip dan bebel pepanjang lebar tu opkos lah kan. So, kali nie macam free jew dan mood yg sgt sgt rajen tuk updates entry baru. Title nyer " ThrowBack Konvo 2013". Rasenyer ada lg topic yg nadd tak story. Takpe. Slow slow nadd updates ya. :D Topic kali nie yg agak simple, sbb sblum nie penah bebel dalam entry "Konvokesyen PSIS ke-8" xsilap nadd lah.
Okayh! Ceritanya macam nie, mase bulan puasa hari tu, Gambar konvo sudah selamat sampai ke umah. Excited tu xterkatalah kan. Dekat opis asyk tgk jam jew. Bila la nk balek. Sesampai umah, terus cari gamabr konvo tu. Alhamdulillah. Sgt sgt puas hati dgn hasil Photogrper Lenza SZ. :) muchh love la katakan. Hikss.
Tapi ada satu yg spoil. Salah diri sendiri mungkin. Masa turun pentas lpew nk pndg camera. Nebes katakan. Hahah. Papew pown, saya sudah bergelar Graduan Politeknik PSIS, Bekas Pelajar PSIS. :) Yeahh.. :D
Mood bebel blom lg sampai, tp mood nk tunjuk pic konvo sudah sampai. Jom tgk pic konvo nie. ^^

*sebelum kejadian :)

Gadis Cotton here

Selama 3tahun kami diPSIS, Kami belajar, berdikari dan berkawan.
Akhirnya, ini lah masa nya. 

*Masa kejadian :)

saya pandang Cam, tp .....

Muka nebes dan terlupe pandang Cam

Bekas pelajar PSIS. 

Keluarga terCinta ♥ 
Lg 2 owg jejaka tak ada.

:: We can't change the past, so focus on making a great future ::



|| Read , Like , C0mment .. :) ||

0 g.A.d.I.sC0tt0nLaLaLa: